Изненадващо, шефът на бургаската полиция старши комисар Радослав Сотиров подаде

...
 Изненадващо, шефът на бургаската полиция старши комисар Радослав Сотиров подаде
Коментари Харесай

Шефът на полиция в Бургас подаде оставка

 

Изненадващо, шефът на бургаската полиция старши комисар Радослав Сотиров подаде оставка. Той го направи в прочувствено послание до препълнената зала с негови подчинени.

" Не правете взаимни отстъпки и не оставяйте за дълго фамилията си без вашето наличие ", сподели Сотиров пред персоналния състав. Мнозина се разплакаха от идващите му думи:

" На абитуриентския бал на сина ми пробвах да го прегърна. Той обаче реагира дистанцирано и не ме позволи. Каза: „ Татко, за какво чак в този момент изиска да ме прегърнеш? Късно е… ”

След къса пауза Сотиров се съвзе и продължи по този начин: „ Бил съм в Ямболска област, Смолянска област, Пернишка област, София област. Тук срещнах извънредно схващане. Никого не обвинявам, на никого не се дразня и отново споделям – решението е мое, подбудено е, само че е мое.

Всеки има чест и достолепие и някой път би трябвало да остане себе си с цената на доста. Бъдете здрави, щастливи и успешни  и продължете това, което правехме досега, а ние надградихме ", сподели още шефът.

Сотиров беше централна фигура в събитията на 11 юли, когато се сблъскаха протестиращи и деятели на Движение за права и свободи на плажа в Росенец. Той подаде оставка, откакто от София оповестиха, че не се е справил.

По-късно персонално министър Маринов разгласи, че не приема оставката. Той се аргументира, че макар напрежението полицията не е позволила кръв и съществени произшествия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР